AS Eidefoss er et konsern som produserer, distribuerer, selger fornybar energi og bygger fiberbredbånd. Eiere er Lesja, Dovre, Sel, Vågå og Lom kommuner. Vi er i alt 100 ansatte og hovedkontoret ligger i Vågåmo. Med energi utvikler vi framtida og vi skal oppnå vekst ved å utvikle nye og eksisterende forretningsområder.

Eidefoss Vannkraft AS er et datterselskap i konsernet AS Eidefoss. Selskapet drifter i dag 7 kraftverk, og seksjon Bygg og vassdrag har ansvaret for en stor og variert portefølje av dammer, rørgater, fjellanlegg, bygninger, uteanlegg og veier m.m.

Vi er med i Internship Gudbrandsdalen som ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen vår. Vi ønsker at de som studerer til en bachelor eller mastergrad og ønsker å bygge verdifull erfaring skal søke på internship gjennom dette programmet - i en region med spennende bedrifter, fantastisk natur og kort vei til det meste, enten du vil oppleve kultur, idrett eller jakt og fiske. Nord-Gudbrandsdalen er også i hjertet av de største nasjonalparkene i landet - Rondane, Jotunheimen, Dovrefjell, Dovre, Breheimen og Reinheimen.

Som en del av opplegget får du muligheten til å bygge nettverk med andre interns samtidig som du blant annet får delta på festivalen Rondaståk, være med på rafting, delta på felles fjelltur med fantastisk utsikt, samt oppleve Peer Gynt på Gålå og Humankapitalens dag. I tillegg vil du få muligheten til å besøke og bli kjent med andre bedrifter i området, og få innsikt i hvordan vi arbeider. Dette opplegget er tilpasset slik at studenter skal få benyttet sin teoretiske kompetanse i praksis, og vil være en veldig god forberedelse til yrkeslivet. Interns vil gjennom dette programmet få ansvar for oppgaver som er viktige for oss, og dermed veldig bra å ha på CV-en til senere. Vi håper at studentene som søker på dette programmet vil bli gode ambassadører for å velge vår region som framtidig bo- og arbeidssted. 

Vil du jobbe med vannkraftprosjekt i sommer?

Eidefoss Vannkraft AS søker etter en student som er i et studieløp på bachelor eller masternivå, som ønsker å delta i et seks ukers internship. Internshipet vil få som hovedoppgave ROS-analyse og verifikasjon av en kraftstasjon. 

Søk på stillingen her

ArbeidsgiverEidefosss Vannkraft AS
ArbeidstedVågå
StillingstittelInternship - Ingeniør
Heltid/deltidHeltid
Stillinger1
Stillingsprosent100 %
AnsettelsesformSommerjobb i 6 uker
Webcruiter-ID4753058539
Søknadsfrist25. februar 2024

 

Arbeidsoppgaver

 • ROS-analyse (Risiko- og sårbarhetsanalyse) - Verifikasjon av kraftstasjon
  • Det blir en gjennomgang av en kraftstasjon der man ser på maskiner, tilhørende hjelpeutstyr og dokumentasjon. Man skal se på hele anlegget (turbiner, oljetrykksanlegg, ventilsystemer, generator og maskinsalkran). Vurdere sikkerheten til anlegget slik at det blir minst mulig risiko for skader på utstyr, mennesker og miljø. Det skal også gåes igjennom dokumentasjon på blant annet samlet beskrivelse, risikovurderinger, sammenstillingstegninger, tekniske spesifikasjoner og rapporter, bruksanvisninger, sammenstillingserklæringer, samsvarserklæringer med mer.

Kvalifikasjoner

 • Student i et studieløp mot bachelor eller master, helst minst 2-3 år ut i studieløpet innenfor studiene elektro- eller maskiningeniør
 • God i norsk språk

Personlige egenskaper

 • Gode kommunikasjonsevner
 • Evne til å jobbe i team

Vi tilbyr

 • Mulighet til å jobbe i et spennende vannkraftmiljø og få innsikt i hvordan een kraftstasjon er bygget opp og driftes
 • Et tverrfaglig samarbeid innen maskin og elektro
 • Faglig bistand fra våre ansatte
 • Konkurransedyktige betingelser
 • Mulighet til å bo i felles bolig sammen med andre internshiper
 • Gangavstand til jobben

Søknadsskjema og utfyllende informasjon om stillingsutlysningen finner du i Webcruiter.

Har du spørsmål om stillingen tar du kontakt med

Seksjonsleder DriftKjell Sveen Stålevikmob 90675229kss@eidefoss.no

 

Søk på stillingen her