AS Eidefoss er et konsern i Nord-Gudbrandsdal som produserer, distribuerer og selger fornybar energi og bygger fiberbredbånd. Eiere er Lesja, Dovre, Sel, Vågå og Lom kommuner. Vi er i alt 100 ansatte og hovedkontoret ligger i Vågåmo.

Vi er med i Internship Gudbrandsdalen som ønsker å satse på unge krefter som viktige bidragsytere til regionen vår. Vi ønsker at du som studerer til en bachelor eller mastergrad og ønsker å bygge verdifull erfaring skal søke på internship gjennom dette programmet - i en region med spennende bedrifter, fantastisk natur og kort vei til det meste, enten du vil oppleve kultur, idrett eller jakt og fiske. Nord-Gudbrandsdalen er også i hjertet av de største nasjonalparkene i landet - Rondane, Jotunheimen, Dovrefjell, Dovre, Breheimen og Reinheimen.

Fire ledige internships i sommer

Internship - Ingeniør kraftverk

Gulkledde arbeidsjenter inne i en kraftstasjon.


Internship - Prosjektlederassistent                        

Gulkledd arbeider omviser ungdom inne i kraftstasjon.


Internship - Kunstig intelligens (to stk)

Ansatt peker på PC-skjerm.


Hva er et internship og hva får du ut av det?

Et internship er en midlertidig ansettelse for deg som er student, hvor du får jobbe med relevante arbeidsoppgaver. Du får også en innblikk i en vanlig arbeidsdag, og internships er ofte prosjektarbeid.

Som en del av opplegget hos oss får du muligheten til å bygge nettverk med andre interns samtidig som du blant annet får delta på festivalen Rondaståk, være med på rafting, delta på felles fjelltur med fantastisk utsikt, samt oppleve Peer Gynt på Gålå og Humankapitalens dag. I tillegg vil du få muligheten til å besøke og bli kjent med andre bedrifter i området, og få innsikt i hvordan vi i Eidefoss arbeider. Dette opplegget er tilpasset slik at du skal få benyttet din teoretiske kompetanse i praksis, og vil være en veldig god forberedelse til yrkeslivet. Interns vil gjennom dette programmet få ansvar for oppgaver som er viktige for oss, og dermed veldig bra å ha på CV-en til senere. Vi håper at du som søker på dette programmet vil bli gode ambassadører for å velge vår region som framtidig bo- og arbeidssted. 

Bli bedre kjent med Eidefoss

Det er mange bedrifter i Eidefoss-konsernet som sørger for produksjon, distribuering og salg av strøm til innbyggere og andre kunder.

Eidefoss Strøm er en lokal, ærlig og trygg leverandør som baserer seg på god kundeservice, ærlige tilbakemeldinger og konkurransedyktige priser. Eidefoss Strøm er strømleverandøren som selger strøm til kunder i hele Norge.

Fjellnett er ansvarlig for at alle linjer og kabler fungerer og transporterer strømmen til deg. Dette innebærer først og fremst drift og vedlikehold av eksisterende nett, men også bygging av nytt nett når det trengs.

Eidefoss Vannkraft er de som produserer selve strømmen, fra små og store vannkraftverk i Nord-Gudbrandsdal.

Eidefoss Fiber har gjennom de siste ti årene investert over mange millioner kroner i fiber. Alle våre eierkommuner begynner å få bra dekningsgrad, og vi arbeider målretta hver dag for at flest mulig av innbyggerne i regionen skal få fiber etter hvert.

Ansatte i konsernet Eidefoss.

 

Følg oss gjerne i sosiale medier, og nøl ikke med ta kontakt med oss for en trivelig jobbprat!
Ikon facebook Ikon Instagram Ikon LinkedIn